Blog témakörök

Blog


Szingapúri kutatók jöttek rá az összefüggésre.

Szingapúri kutatók arra jutottak, hogy a gombák gyakori fogyasztása segíthet az időskori elbutulás megelőzésében – derült ki aJournal of Alzheimer’s Disease-ben megjelent tanulmányukból.

A kutatók szerint azok az idősek, akik hetente legalább kétadagnyi gombát fogyasztottak (mintegy 150 grammot adagonként), azoknál felére csökkent a fokozott feledékenységgel járó és a demencia előszobájának is tartott enyhe kognitív károsodás (mild cognitive impairment, MCI) esélye.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább


A ganoderma a testen dolgozik, nem a betegségen!


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább


Nem mindegy milyen kávét iszunk!


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

A gyógygomba könnyedén a mindennapok része lehet!


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Vevőink kérdései alapján összegyűjtöttük a ganoderma gombával kapcsolatos tévhiteket.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább