Blog témakörök

Blog

Fülöpjakabi Biogomba webáruház

2020. Április 17. 14:22

„Ősi tudással a modern kor emberéért!”

Fő célunk  az egészséges táplálkozás népszerűsítése és a gomba jótékony élettani hatásának a propagálása.

Hiszünk abban, hogy kiegyensúlyozott táplálkozással sokat tehetünk egészségünkért.

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés, a környezettudatos életmód, a természeti erőforrások megőrzése, így az ökogazdálkodás, öko szemlélet mellett.

A cég ügyvezetője Gyöngyösi Sándort 2019-ben az Év Biogazdája címet kapta  a Magyar Biokultúra Szövetségtől.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Kávézás közben megállunk egy kicsit. Átadjuk magunkat az íz és az illat élvezetének. A meleg nedűt kortyolgatva felmelegszik a lelkünk is. :-)

Ha már kávé akkor legyen még egészségesebb. Mit szólnál egy Bio Ganodermás Arabica kávéhoz?

A koffein felpörget, a ganoderma gomba szerves germánium tartalma növeli a véroxigén szintet, ezért jobban tudsz majd koncentrálni, ráadásul stimulálja a stressz hormonokat is, amik meg szépen vissza fogják húzni éles kis karmaikat.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Biogomba kisokos: Barna csiperkegomba

2020. Február 28. 20:03

A gombák közül a csiperkegombát termesztik és fogyasztják a legtöbben a világon. A fehér és barna kalapú gombafajta számos jótékony hatással rendelkezik, és különösen ajánlott a vegetáriánus étkezés kedvelőinek.

Barna csiperkegomba

A barna csiperkegomba a fehér rokona. Termesztés-technológiája nem olyan intenzív, mint a fehér rokonánál alkalmazott, termesztése ezért hosszabb ideig tart. Ennek is köszönhető, hogy egyedülállóan gazdag ízek, illatok és aromák, dúsulnak benne. Ínyenceknek való igazi különlegesség. Legfinomabb grillezve, de vastag szeleteit, nyílott kalapját serpenyőben is süthetjük. Ízei, aromái jól érvényesülnek a vajjal, sajtokkal együtt, igazi csemege. Fehér rokonához hasonlóan ne hámozzuk meg, csak folyó víz alatt öblítsük le.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Csoki gombával???????????

2020. Január 31. 18:46

Ez meg miféle hóbort már megint? Ezt a kérdést joggal tehetnénk fel, ha nem a Ganoderma gombáról lenne szó. De miért van a csokiban?

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Ízletes étkezési gomba.
A Barna csiperkének zamatos, erdei gombára emlékeztető íze, illata van.
Kiváló önálló ételek készítésére és fűszerezésre egyaránt.
A Barna csiperke víztartalma igen magas, megközelítőleg 93,5%. 
A 20 g szárítmány kb. 300 g nyers gombának felel meg.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább
Lapozás:
123456