Blogunk

Mit keres a Ganoderma gomba a kávéban?

2019. Március 21. 16:33

Az első találkozásom a ganodermás kávéval gyötrelem volt. Adalékanyaggal felturbózott édes lötty nekem, aki a presszó kávé szerelmese. Csak azért igyak ilyet, mert állítólag egészséges. Mitől lenne egészséges? 🙁


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább

Szingapúri kutatók jöttek rá az összefüggésre.

Szingapúri kutatók arra jutottak, hogy a gombák gyakori fogyasztása segíthet az időskori elbutulás megelőzésében – derült ki aJournal of Alzheimer’s Disease-ben megjelent tanulmányukból.

A kutatók szerint azok az idősek, akik hetente legalább kétadagnyi gombát fogyasztottak (mintegy 150 grammot adagonként), azoknál felére csökkent a fokozott feledékenységgel járó és a demencia előszobájának is tartott enyhe kognitív károsodás (mild cognitive impairment, MCI) esélye.


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább


A ganoderma a testen dolgozik, nem a betegségen!


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább


Nem mindegy milyen kávét iszunk!


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább

A gyógygomba könnyedén a mindennapok része lehet!


Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább
Lapozás:
1 2 3