Blogunk


Az International Journal of Cancer folyóiratban publikált új tanulmány szerint egyértelmű összefüggés van a gombafogyasztás és a prosztatarák megelőzése között. A kísérletben részt vevő középkorú és idős japán férfiak esetében bizonyítottnak látszik, hogy termesztett gombák fogyasztásával csökkenthetjük a prosztatarák kialakulásának esélyét.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

A gyógygombák e gyógynövényekkel párosítva még hatékonyabban fejtik ki hatásukat!

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

A máj kétszintű védelmet kínál a környezeti méreganyagokkal szemben: a lefegyverzést és a feltartóztatást. A védelmi funkciók azonban nem tartanak örökké.

A nőknél átlagosan 38, a férfiaknál 48 éves korban elkezd gyengülni a máj védelmi rendszere, és felbukkannak az olyan tünetek, mint a súlygyarapodás és a hőhullámok - köztük azok is, amiket együttesen "öregedésnek" nevezünk. A legtöbb embernél a máj méregtelenítő képessége ekkorra már 60 százalékosra csökkent. Lényegében azt üzeni, hogy "Évtizedeken keresztül gondoskodtam rólad, és nem tudom tovább csinálni, ha nem változtatsz valamin."


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Az immunrendszer erősítése: Ez meglehetősen vitatott téma, de egyes élelmiszerek hatását már kísérletileg igazolták.

Immunmoduláns tápláléki összetevők:

Proteinek; Polifenolok, glükózinolátok; Prebiotikumok; Vitaminok; Elemek (vas, cink, szelén …); Probiotikumok; Béta-glükán (élesztő, gomba); PUFA-k (esszenciális, többszörösen telítetlen zsírsavak)

Táplálkozásunk kihat fizikai közérzetünkre, immunrendszerünkre, agyi/mentális egészségünkre, anyagcsere folyamatokra…

Nézzünk immunrendszerünk szempontjából 10 fontos tápláléki összetevőt:


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Reishi Bőrtápláló Balzsam

2019. Augusztus 13. 20:53

Napozás utáni balzsam, amely hidratálja és hatékonyan támogatja, bőrének nyugtatását, regenerálódását. Segíti az egyenletesebb és gyorsabb barnulási folyamatokat.

Bio Ganoderma lucidum gomba és cickafarkfű kivonatát tartalmazza, továbbá gyógynövényekből származó bioaktív hatóanyagokat, valamint a barnulási folyamatot támogató aminosavakat és dió kivonatot is tartalmaz.


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább
Lapozás:
1234567