Blog témakörök

Blog


Magyar Biokultúra Szövetség 2019-ben Gyöngyösi Sándort választotta az év Biogazdájának.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Kis szünet után újra gyapjas tintagomba. Sajnos gyors feldolgozást igényel, így nyers gombaként nem tudjuk piacra vinni, de szárítva, porítva is értékes táplálék.
 
A cukorbetegek diétájának szerves része lehet!
 

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Nagy örömünkre szolgál, hogy a gyógygombákról a második kreditpontos továbbképzés is megszervezésre került Dr Csomai Zita segítségével.
Holnapi képzésen szaktanácsadó orvosaink nyújtanak minden kedves érdeklődőnek bőséges és hasznos információt a gyógygombák felhasználásáról.

Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

Hozzávalók: barna csiperke, só, fehér bors, rozmaring, bio zabtejszín, garnéla rák

Elkészítése:


Hozzászólás 0 hozzászólásTovább

    Vajon tudjuk mit eszünk? Mit adunk gyerekeinknek?

      Hozzászólás 0 hozzászólásTovább