Gyermekrajz - pályázat 2023

2023. Szeptember 2.

Kedves Biogomba rajongók és gyermekeik!


Itt az idő ceruzát, tollat vagy ecsetet ragadni, mert pályázatot hirdetünk nektek. Készítsetek olyan rajzokat melynek témája a GOMBÁK ÉS AZ ŐSZ. Szkennelve, vagy lefényképezve és postai úton is beküldhetitek nekünk! Az első 20 beküldőt Biogombás ajándékkal jutalmazzuk! A főnyeremény korosztályonként egy-egy SAFARI PARK belépő (3 fő részére)! 

Pályázat menete

A pályázatokat három korosztályban lehet beküldeni: I. óvodások, II. általános iskolás alsós tanulók és III. felsős diákok. 

A pályázat online beküldésének határideje: 2023.09.21. (csütörtök). Az elkészült rajzokat fényképben a biogomba@biogomba.hu e-mail címre várjuk. A levélben kérjük feltétlen írjátok meg a gyermek nevét és korosztályát. Az első 20 beküldőnek járó ajándékok postázási címéről válaszlevélben kérünk információt. A beérkezett pályaműveket 2023.09.23.-án közzétesszük Facebook oldalunkon album formájában, ahol a közönség egy hétig (2023.09.29-ig) szavazhat a rajzokra. A szavazás módja egyszerű, csupán like-al kell jutalmazni azon rajzokat melyek a legjobban tetszenek. Eredményhirdetésre 2021.08.30.-án kerül sor szintén itt közösségi oldalunkon.

 

Rajzra fel! Várjuk a műveket!

Gyöngyösi Sándor és családja