Bőrtápálás napozás után is!

2023. Június 22. 10:48

Kedves Olvasó!

Csodálatos érzés, amikor a nap meleg sugarai simogatják a bőrödet és kellemes melegséggel ölelik körül. De ne feledd, hogy túlzott napozás során a bőröd komoly kihívásokkal néz szembe. A nap káros UV-sugarai negatív hatást gyakorolnak a bőrödre, ami hosszú távon szépségi és egészségügyi kockázatokkal járhat. Az UVB-sugarak égési sérüléseket okozhatnak a bőrön, míg az UVA-sugarak hozzájárulhatnak a korai bőröregedéshez és ráncok kialakulásához.

A napozás során a bőr nedvességtartalma is csökken, ezért fontos olyan krémet választanod, ami kiemelkedően hidratálja és revitalizálja a bőrt, emellett pedig bőrnyugtató hatással is rendelkezik.

Ne feledd, hogy a bőrünk az egyik legfontosabb szervünk, amely megérdemli a megfelelő gondoskodást és törődést a napozás után.

Ehhez meleg szívvel ajánljuk bio és natúr ganodermás kivonattal feltúrbozott kozmetikumainkat, melyeket a Biolával közösen alkottunk meg. Bőrnyugtató és bőrregeneráló termékeinkkel a természet erejét adjuk a kezedbe, melyeket nyugodtan használhatod a barnító napozás végén. 

👉Reishi bőrtápláló balzsam - Napozás után is megbízható társ a bőrápolásban és erősen igénybe vett bőr hatékony ápolására ajánljuk. Gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, bőröregedési folyamatokat fékező hatásról ismert növények kivonatát tartalmazza.

https://www.biogombabolt.hu/termek/bortaplalo


👉Bio Ginkgo & Reishi Regeneráló arckrém - Könnyen felszívódó arckrém, amely bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő hatóanyagokban gazdag. A Peucedanum gyógynövény és a Ganoderma lucidum gomba kivonata a multivitamin komplex jelenlétében támogatja a kiegyensúlyozott bőrregenerációs folyamatokat.

https://www.biogombabolt.hu/termek/arckrem


👉Biola Bio Reishi-cickafarkfű bőrregeneráló testápoló - Gyorsan felszívódó testápoló, amely az aktív bőrregeneráció támogatásához gyógynövény kivonatokat, E-, B5 - vitaminokat és bőrtápláló növényi olajokat is tartalmaz.

https://www.biogombabolt.hu/termek/biola_biokozmetikai_kft_t0302_bio_reishi-cickafarkfu_borregeneralo_testapolo_150_ml_


👉Rozmaring-reishi regeneráló sampon - Az érzékeny hajas bőrre a bőrregenerációt és a hajnövekedést támogató sampon. A bíbor kasvirág-, bazsalikom-, Ganoderma lucidum-, neemfa - és csicsóka levél kivonata és a B3 -, B5 - vitaminok segítik a bőr és hajregenerációt.

https://www.biogombabolt.hu/termek/sampon