Bőrtáplálás és bőrregenálás Nyáron

2022. Július 27. 16:25

Napjainkban már az extrém UV sugárázás, a nagyon magas hőmérséklet és száraz levegő hétköznapinak mondhatóak nyaranta. Ezekben a hónapokban különösen fontos, hogy ápoljuk és segítsük regenerálódni bőrünket. Jó szívvel ajánljuk figyelmetekbe a Biolával közösen fejlesztett regeneráló kozmetikumokainkat.  



Alapanyagai ökogazdaságokból származnak. A gyógynövények és a gyógygombák királynőjének erejét egyesítik.

Hiszünk a természet erejében és tudjuk mindenre van gyógyírja. Nincs ez másképp, ha bőrápolásról van szó.

 

👉 Bio Cickafarkfű - Reishi Bőrregeneráló Gél - Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus és bőrregeneráló hatásukról ismert gyógynövények és a Bio Ganoderma lucidum (LINGZHI v. REISHI) gomba kivonatát tartalmazó gél.

 




Bio Ganodermás és gyógynövényes bőrregeneráló kozmetikumok

 

 

 

👉 Bio Ginkgo & Reishi Regeneráló arckrém - Könnyen felszívódó arckrém, amely bőrnyugtató és bőrregenerációt elősegítő hatóanyagokban gazdag. A Peucedanum gyógynövény és a Ganoderma lucidum gomba kivonata a multivitamin komplex jelenlétében támogatja a kiegyensúlyozott bőrregenerációs folyamatokat.

 

 https://www.biogombabolt.hu/termek/arckrem

👉Rozmaring-reishi regeneráló sampon - Az érzékeny hajas bőrre a bőrregenerációt és a hajnövekedést támogató sampon. A bíbor kasvirág-, bazsalikom-, Ganoderma lucidum-, neemfa - és csicsóka levél kivonata és a B3 -, B5 - vitaminok segítik a bőr és hajregenerációt.

 

 https://www.biogombabolt.hu/termek/sampon

👉Biola Bio Reishi-cickafarkfű bőrregeneráló testápoló - Gyorsan felszívódó testápoló, amely az aktív bőrregeneráció támogatásához gyógynövény kivonatokat, E-, B5 - vitaminokat és bőrtápláló növényi olajokat is tartalmaz.

 

 https://www.biogombabolt.hu/termek/biola_biokozmetikai_kft_t0302_bio_reishi-cickafarkfu_borregeneralo_testapolo_150_ml_

  

Segítség a nyári bőrápolásban!