Miért válasszunk természetes, alumíniummentes dezodort?

2020. Szeptember 18. 16:26

Izzadásgátlónk megválasztása előtt minimum kettő szempont miatt kell tájékozottnak lennünk. Első körben azzal, hogy bőrünk felszívja az anyagokat, így azok bekerülnek szöveteinkbe. Második körben pedig azzal, hogy a dezodorok pórus-összehúzó hatásúak. Ebből következik, hogy megakadályozzák a nyirokrendszer méreganyag-ürítését. 

 

A hagyományos dezodorok legkockázatosabb összetevői közé tartoznak az alumínium sók, parabének és a triklozán.

Ezeket természetes eredetű növényi kivonatokkal tudjuk helyettesíteni. A Salvia officinalis, Mentha spicata, Hamamelis virginiana hatóanyagai ideálisak az izzdásgátlásra, ezért natúr- és biokozmetikumainkban is ezeket használjuk a kockázatosabb összetevők helyett.

 

Az orvosi zsályában található illóolaj antiszeptikus hatásából kifolyólag kisebb sérüléseknek is kiváló gyógyítója.

És azt tudtad, hogy a teafaolaj a verejtékezés csökkentése mellett friss és üde illatot kölcsönöz a bőrnek, valamint a baktériumokat is semlegesíti?


Bio dezodor a legérzékenyebb bőrre is

 

 Próbáld ki az alumíniumsóktól és szintetikus illatanyagoktól mentes, a legérzékenyebb bőrre is ideális roll-on terméket, a Bio reishi & echinacea krémdezodor dermatológiailag tesztelt változatát! Speciálisan érzékeny bőrre, illetve várandósoknak lett kifejlesztve. A Ganoderma lucidum gomba és a körömvirág kivonata elősegíti a bőrregenerációt, kiváló bőrnyugtató hatású az E-vitaminnal és allantoinnal együtt. Nyugodt szívvel ajánljuk a kismamáknak is, hiszen kizárólag bőrbarát növényi komponenseket tartalmaz! Segít az üde, friss bőrérzet megteremtésében, és hosszantartó védelmet biztosít a kellemetlen testszag ellen!