Keresés

Termékeink

Hírek

Amit a polifenolokról tudni érdemes:

Gary Williamson, a Leeds-i Egyetem munkatársa kutatásaiban átfogó adatokkal támasztotta alá, hogy a polifenolok csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek
kockázatát.

2016-05-25 17:01
Tovább...

Milyen gyógygombát fogyasszunk?
Az utóbbi években a gyógygombák egyre népszerűbbek az emberek körében, magas tápértékük miatt egyre többen fogyasztják őket. De vajon melyik termesztőtől származó gyógygombát érdemes választani?2016-02-26 12:34
Tovább...

Mitől bio a biokozmetikum?

GANODERMÁS BIO ÉS NATUR KOZMETIKUMOK

 

Érzékeny bőrápolása Ganoderma lucidum gomba kivonattal2015-10-17 19:45
Tovább...
Hírarchívum...

Megosztás

Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Kérjük, gondosan olvassa át, mielőtt a regisztrációt elindítja!

 

 

Hatályos: 2014. 12.01. napjától

 

 

1.     Tájékoztató adatok

 

1.1.   A webáruház tulajdonosa:            Gyöngyösi Bio Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Cégjegyzékszáma:                   03-09-127840,

vezetve a Kecskeméti Törvényszék Cégbíróságánál

Székhelye:                               6116 Fülöpjakab, Tanya 628.

Adószáma:                              24966571-2-03

Pénzforgalmi száma:                 Kereskedelmi és Hitelbank Zrt, 10400638-50526656-70521002

 

1.2.   Tárhely-szolgáltató:
Név:         Shopmaster Informatikai Kft.
Cím:          1063 Budapest, Kmety György u. 18. fszt. 1.
e-mail:       kapcsolat@shopmasters.hu
Webcím:   http://www.shopmasters.hu

 

1.3.   Engedélyek

 

-       TEÁOR ’98: Csomagküldő internetes kiskereskedelem (47.91)

-       Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-79901/2014, NAIH-79899/2014, NAIH-79902/2014, NAIH-79900/2014


2.     Regisztráció, megrendelés, vásárlás

 

2.1.  Amennyiben a weblapon történt tájékozódást követően Ön a termékekből vásárolni kíván, ehhez szükséges a regisztráció. Ennek részletes leírását megtalálhatja a „Vásárlási útmutató” címszó alatt, ahol a megrendelés és a vásárlás menetét is lépésről lépésre elmagyarázzuk, továbbá a rendszer is úgy alakítottuk ki, hogy az egyes további lépéseket automatikusan felajánlja az Ön számára.

 

2.2.  A árucikkek mellett található fotók, leírások tájékoztató jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

 

2.3.  Kérjük, különösen ügyeljen a számlázási és szállítási adatok pontos kitöltésére, amelynek helyességét az ellenőrzésnél ismét átvizsgálhatja.

 

2.4.  Az Ön által elküldött megrendelést a beérkezéstől számított két napon belül megvizsgáljuk és visszaigazoljuk; a felek között a szerződés a visszaigazolással jön létre, az Ön megrendelése addig ajánlatnak minősül.

 

2.5.  A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, azaz tartalmazzák az általános forgalmi adót is. A megrendelt termékek csomagolásért külön díjat, költséget nem számítunk fel, a szállítás díja viszont Önt terheli.

Tájékoztatjuk, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk, amely a már megrendelt termékekre természetesen nem vonatkozik.

 

2.6.  A fizetési mód utánvételes, azaz Önnek a kiszállított termékek árát a futárnak kell megfizetnie, a csomag tartalmazza a készpénzfizetéses számlát is.

 

2.7.  Vállaljuk a megrendelt termékek mielőbbi kiszállítását és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléstől számítva legkésőbb 5 munkanapon belül elszállítsuk azokat az Ön számára a szerződött futárszolgálat útján.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor a csomagolás sértetlenségét szíveskedjen ellenőrizni, továbbá a csomag bontását követően a termékek ép állapotban történő leszállítását, illetőleg a számla meglétét. Láthatóan sérült, bontott csomagot kérjük ne vegyen át, illetőleg egyéb probléma felmerülése esetén is haladéktalanul jelezze nekünk telefonon, továbbá az értesítés mellett jegyzőkönyvet is vegyen föl, ellenkező esetben az átvételt követően ebből eredő reklamációt nem tudunk elfogadni.

 

2.8.  Egyéb tájékoztatás:

-       azon technikai lépéseket, melyek alapján a weboldalról vásárolhat, és ami alapján a felek között elektronikus úton szerződéskötés létrejöhet, az áruház "Vásárlási útmutató" pontja alatt találhatja meg;

-       a felek között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így a Gyöngyösi Bio Kft. azt nem iktatja, és későbbiekben papír alapon sem hozzáférhető;

-       esetlegesadatbeviteli hibák esetén rendelkezésre áll a törlő gomb, valamint a lépéseknél található „vissza” gomb;

-       a létrejött elektronikus szerződés és megkötésének nyelve: magyar;

-       a szolgáltatási tevékenységre vonatkozó magatartási kódexről ezen oldalon, valamint az „Adatvédelem és jogi nyilatkozat” és „Vásárlási útmutató” menük alatt olvashat.

 

3.     Elállási jog, szavatosság

 

3.1.  Ön jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti az 5.1. pont alatti elérhetőség közül e-mail-en vagy telefonon. Ebben az esetben Önt semmilyen költségviselés nem terheli. Amennyiben a csomagot nem veszi át, és erről minket nem értesített, úgy a szállítási költség Önt terheli.

 

3.2.  Az áru átvételét követő 14 napon belül Ön indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ezen elállási szándékot mindenképpen írásban kell jelezni. Köteles az árut haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni nekünk. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a terméket a határidő lejárta előtt Ön elküldi. Az áru visszaküldésének költségét ön viseli.

 

3.3.  Az Ön elállása esetén köteles a már kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül visszatérítjük. Felbontott, illetőleg már használt terméket nem veszünk vissza.

 

3.4.  Az Önnek visszajáró összeget olyan módon térítjük vissza, ahogyan Ön  termékek vételárát megfizette. Az Ön kifejezett beleegyezése alapján a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhatunk, de Önt ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti.

 

3.5.  Mindaddig visszatarthatjuk a vételár összegét, amíg Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

 

3.6.  A termékek jellegére tekintettel Ön az elállást nem gyakorolhatja olyan termék esetében, amelyet már felbontott és használatba vett.

 

3.7.  A jótállásra és a szavatossági felelősségre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

4.     Vevőszolgálat, reklamáció kezelése

 

4.1.  A vásárlók az alábbi módon érdeklődhetnek, tehetnek bejelentést felénk:

-       telefonon: 06/20-587-4121

hétköznap: 8-12 és 13-18 óra

-       postai úton:           6116 Fülöpjakab, Tanya 628.

-       elektronikus úton:  info@drganolife.hu

 

4.2.  Amennyiben bármely panaszát, kifogását sajnálatunkra nem tudtuk orvosolni, ebben az esetben az alábbi illetékes békéltető testülethez fordulhat:

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Tel: (+36-76) 501-500

Fax: (+36-76) 501-538

 

5.     Jogszabályok

 

5.1.   A webáruházból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szabályozza.

 

 

6.      Egyéb rendelkezések

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az adatkezeléssel, -védelemmel, továbbá a szerzői joggal kapcsolatos rendelkezések az „Adatvédelem és jogi nyilatkozat” menü alatt találhatóak.