Biogomba Szakmai Nap 2023 -Előadók (Jegyek még kaphatóak)

2023. Október 10. 18:34

Bemutatjuk őszi Biogomba szakmai napunk előadóit. A rendezvény 2023.10.15-én kerül megrendezésre Fülöpjakabon Gyöngyösi Sándor és családja ökogazdaságában. Jegyek még kaphatók: https://www.biogombabolt.hu

 

👉Dr. Dóda Ildikó:

Azon kevés háziorvos közé tartozik, aki a gyógyszeres terápiák mellett a régi, hagyományos gyógynövényes terápiákat is alkalmazza a gyógyításban. Közel 10 éve foglalkozik gyógygomba terápiával. A gyógygombák úgy képesek segíteni az embereken, hogy közben nem károsítják őket, talán éppen ezért olyan népszerűek. Munkája során folyamatosan keresi és fordítja magyar nyelvre a kutatási eredményeket a témában.

Előadásának témája: Hol tartunk most? Legfrissebb hírek a gyógygombák világából.

 

👉Dr. Csomai Zita:

Gyermekkora óta orvos, vagy inkább azt mondhatnánk, hogy gyógyító akart lenni. 1999-ben végzett orvosként Szegeden, majd a sürgősségi ellátásban, illetve onkológia osztályon dolgozott éveken át.

 

A kórházi, a mentős és az ügyeleti munkájában mindig hiányolta annak a lehetőségét, hogy a betegekkel hosszabb időt eltöltsön, segítse őket a megoldás megtalálásában, és ezáltal a gyógyulásban, ezért 2003-ban komolyan elkezdte tanulmányozni a természetgyógyászatot.

 

A gyógyításban mindig a holisztikus szemléletet alkalmazza, a testi, lelki és szellemi, energetikai egységet, egészséget igyekszik helyreállítani. Több könyv szerzője és rendszeresen képez természetgyógyászokat.

Előadásának témája: A hormonrendszer és a gyógygombák.

 

👉Nagy Nelly:

Nagy Nelly, a My Food Protocol ötletgazdája és ügyvezető-igazgatója. Az útóbbi évek egyik legfelkapottabb startupja Magyarországon. Olyan megoldáson dolgozik csapatával, ahol a beteg és orvos közötti kommunikációt mesterséges intelligencia segítségével támogatja. Középpontban a holisztikus szemlélettel. Különös hangsúlyt fektetve a táplálkozásra.

 

Egyre többet beszélünk arról újra, hogy a helyes táplálkozás gyógyító hatású lehet. Hiszen minden betegség a belekben kezdődik, az immunrendszer és a belek kapcsolatának egészségtámogató hatásáról már Hippokratész is írt. Egy jól kialakított, személyre szabott étrendnek nem csak betegség-megelőző hatása, de terápiás ereje is lehet

Előadásának témája: Vegyszermentes élelmiszerek jelentősége a terápiás étrendekben